Børn

På Aquarelas børnehold er formålet med undervisningen, at børnene skal udvikle sig motorisk, rytmisk og socialt. Vi udøver dans og bevægelse til musik fra både Sydamerika og andre dele af verden samtidig med, at vi giver børnene et indblik i kulturen bag musikken og dansestilarterne.

Vi er tre instruktører hos Aquarela, der alle underviser børneholdet, og vi er altid mindst to voksne til at tage os af børnene samtidigt. Tilsammen har vi et bredt spekter af professionelle kompetencer inden for dans, bevægelse, motorik, musik og ikke mindst børnepædagogik. Det betyder naturligvis, at vi ikke blot giver børnene en times underholdning om ugen, men at vi i kraft af vores faglige forudsætninger også kan bidrage til børnenes udvikling som sunde og sociale individer.

Børneholdet kan ligesom Aquarelas voksne elever se frem til Københavns karneval som højdepunktet for dansesæsonen. Her optræder holdet med et flot koreograferet sceneshow, der giver både børn og forældre en farverig og sanselig oplevelse for livet.

Vores børn har en stor plads i vores dansehjerter, og vi er stolte af, at vi år efter år kan præsentere et børnehold, der er ét af Københavns største inden for den sydamerikanske dansetradition.

Hold: Tidspunkt:
Børn 6-10 år Søndag kl. 14.00 - 14.50


Sted:
Rytmisk Center
Vesterbrogade 107 E, 3.sal

Pris:
300 kr. pr. måned (betaling for 3 måneder ad gangen)

Betaling:
Kontingentet betales for 3 måneder ad gangen kontant til undervisningen eller på vores konto (Nykredit, reg.nr.: 5479, kontonr.: 0001029735).

Søskenderabat:
Vi giver 50% rabat til søskende, mens det første barn stadig betaler fuld pris.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, så kontakt Julie Bryde på tlf. 60 19 88 47 eller send en mail til aquarela.dk@outlook.com