Instruktører

Hos Aquarela er vi professionelle instruktører med uddannelse og stor praktisk erfaring.

Michelle Nóbrega Pitt

... er født og opvokset i Recife i Brasilien og kom først til Danmark som 17-årig. Hun har danset lige siden hun var helt lille og fik sine første danseoplevelser til karnevalet i Recife.
I Danmark har Michelle igennem mange år danset som professionel danser. Hun har blandt andet turneret med rockgruppen TV2 på diverse festivaler.
Michelle er også uddannet pædagog og har stærke kompetencer inden for børnerytmik.

Stine Panduro Vinding

... har danset brasiliansk dans siden hun var 13 år, og har bl.a. modtaget undervisning i Brasilien, hvor hun også har deltaget i Rio de Janeiros berømte karneval.
Stine har en danseuddannelse fra Stepz dansestudie og en danselæreruddannelse fra Skolen for moderne dans i København. Senest har hun afsluttet sin uddannelse som psykomotorisk terapeut i januar 2012.

Julie Bryde

... er opvokset i det københavnske sambamiljø, hvor hun har danset samba og samba-reggae siden hun var ganske lille. I 2011 deltog hun i sit 25. københavnske karneval i træk.
Julie har mange års erfaring med undervisning af både børn og voksne. Hun er uddannet pædagog med speciale indenfor musik og drama og har stor erfaring med opsætning af musicals med børn og unge.