Om os

I 2002 var vi tre piger, der startede Aquarela op med fem elever på ét enkelt dansehold. Det var naturligvis med en drøm om, at fem elever skulle blive til flere, og i dag – 10 år senere – har skolens succes oversteget vores egne forventninger. Vi underviser nu mere end 20 børn og 30 voksne elever fordelt på fem forskellige hold, der ledes af en gruppe på i alt fire instruktører. Drømmen er gået i opfyldelse!

Aquarela har lige fra begyndelsen haft rødder i den brasilianske dansekultur med stilarter som samba, samba-reggae og afrobrasiliansk dans. Sidenhen er skolens repertoire blevet udvidet med andre sydamerikanske stilarter som salsa og reggaeton, og vi har også valgt at indarbejde elementer af street og moderne dans i vores undervisning.

De to grundsøjler i Aquarelas arbejde er danseundervisning og show. I undervisningen lægger vi stor vægt på at dyrke glæden ved dansen og livet, samtidig med at vi arbejder metodisk og professionelt. Vi sætter en høj standart for vores undervisning, og dermed er vi også i stand til at levere et danseshow af høj kvalitet. Undervisningen er for både børn og voksne, og i begge grupper arbejder vi med show i forskellige former.

Endnu en vigtig del af skolens identitet er vores deltagelse i det årlige københavnske karneval. Aquarela har optrådt til Københavns karneval hvert år siden 2002, og skolens instruktører har trådt stilletterne på karnevalets skrå brædder endnu længere. Karnevalet er, som de fleste vil vide, meget tæt knyttet til den brasilianske dansetradition, og begivenheden er den største platform i København, hvor vi kan præsentere vores arbejde.

Vi er i dag én af de største og mest eftertragtede danseskoler inden for latinamerikansk og særligt brasiliansk dans. I skolens levetid har vi opnået utroligt mange flotte resultater, som vi er rigtig stolte af, og vi nøjes ikke med at kigge tilbage og hvile på laurbærerne. Vi har fortsat drømme og ambitioner om at blive endnu dygtigere til vores arbejde, og vi er fast besluttet på at sikre Aquarela en fast placering i forreste række på den latinamerikanske dansescene langt ud i fremtiden.

Vi elsker, det vi laver, og vi ser frem til sammen med vores elever og fans at skrive nye spændende kapitler i vores danseeventyr!