Voksne

Aquarelas undervisning tager udgangspunkt i den enkelte elevs niveau, forventninger og behov. Vi vurderer ikke vores elever alene ud fra, hvad vi ser. For os er det lige så vigtigt at lytte og skabe dialog, så vi også kan lære vores elever at kende som mennesker.

Undervisningens formål er igennem dansen at skabe en fælles ramme om både sociale værdier og stjernedrømme. Derfor deler vi vores opmærksomhed lige mellem de elever, der stræber efter det store publikums opmærksomhed på en scene, og dem der i højere grad sætter undervisningen og socialt samvær som målet i sig selv.

Hos Aquarela er vi i alt tre instruktører, og ofte underviser flere af os samtidig. Det giver os mulighed for at differentiere undervisningen, så elever på alle niveauer kan udvikle sig. Som instruktører har vi stor praktisk erfaring, og vi har uddannelse inden for både dans, bevægelse, musik og pædagogik. Derfor kan vi også garantere et højt professionelt og fagligt niveau i undervisningen.

Vores showdansere skal mestre flere forskellige danse, og vi indstuderer de grundlæggende teknikker for hver enkelt stilart helt fra bunden. Kulminationen på showholdets arbejde er sceneshowet ved det årlige karneval i København. Derudover laver holdet også et professionelt show, der bookes til events på natklubber, hos firmaer og i TV. Hele listen over kunder og medier, som Aquarelas showdansere har optrådt for, kan du se her.

Hold: Tidspunkt:
Voksne Onsdag kl. 19.00 - 20.30 + Søndag kl. 16.30 - 18.00
Gafieira Søndag kl. 15.00 - 16.30
Gafieria
Onsdag kl. 18.00 - 19.00

Sted
Rytmisk Center
Vesterbrogade 107 E, 3.sal

Pris (pr. måned)
Voksne: 350 kr.
Gafieira:
    - 1 gang om ugen 250 kr. eller 450 kr. pr. par
    - 2 gange om ugen 350 kr. eller 650 kr. pr. par
Adgang til alle hold: 500 kr.

Betaling for minimum 3 måneder ad gangen

Betaling
Kontingentet betales for 3 måneder ad gangen kontant til undervisningen eller på vores konto (Nykredit, reg.nr.: 5479, kontonr.: 0001029735).

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, så kontakt Julie Bryde på tlf. 60 19 88 47 eller send en mail til mail@aquarela.dk